0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

BORSAMIZ YENİ YÖNETİMİ TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU ZİYARET ETTİ.

 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

 TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Ali Dumandağ ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Biz 1 Ekim’de bir seçim geçirdik. Huzur içinde bir seçim oldu. Üyelerimiz tercihlerini bizden yana kullandılar. Tabi burada kazanan Elazığ oldu. Kazanan kaybeden yok burada Elazığ kazandı. Ben tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

 Biz her seçimden sonra Rifat Başkanı ziyarete geliyoruz. Bu yıl da bu geleneği bozmadık. Bizi ekip olarak kabul etti. Biz Sayın Başkanla beraber çalışmaktan zevk duyuyoruz. TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu  kendimize örnek alarak bu görevleri devam ettiriyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz hep onunla beraberiz.TOBB Başkanımızın arkasındayız. Her zaman bizim duamız desteğimiz onunla beraberdir. Türkiye için vazgeçilmez bir Başkanımız var”.