ELAZIĞ TİCARET BORSASI VE DİYARBAKIR TİCARET BORSASI ARASINDA KARDEŞLİK VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Protokol öncesi bölge sanayisi ve ekonomide yaşanan güncel konuların değerlendirildiği toplantıda, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ; bilginin, gelişme ve büyümenin paylaşıldıkça arttığını belirterek, “Dünyada artık ülkelerden çok şehirler yarışıyor. Bu süreçte güç birliği içerisinde olursak rekabet gücümüzü çok daha yukarılara taşıyabiliriz. Diyarbakır bizim dostumuz ve ayrılmaz bir parçamız. Kardeşlik ve İşbirliği protokolü ile Diyarbakır ile olan kardeşliğimiz pekişecek ve eminim bu birliktelik yeni projeksiyonlara vesile olacak. Protokolümüzün şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil; iki borsa  arasındaki kardeşliğin imzalanan protokol ile resmilik kazandığını kaydederek, “Bölgemiz kaynaklarının ve potansiyelinin verimli bir şekilde değerlendirilmesi için daha etkin bir süreç yönetmek istiyoruz. Elazığ tarım ve gelişen sanayisi ile bölge kalkınmasına çok daha fazla katkıda bulunabilecek bir potansiyele sahip. İnşallah bu birliktelikten çok güzel sonuçlar çıkacak ve gücümüze güç katacağız’’ dedi.