0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞSAVCI OSMAN KÖSE’YE VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ.

Elazığ Ticaret Borsası ev sahipliğinde, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına görevine atanan Osman Köseye ve Elazığ Başsavcı Vekili iken Kayseri Başsavcı vekilliğine atanan Ömer Demirgöz’e veda yemeği programı düzenlendi. Programa Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Yener, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz , Emniyet Müdürü Celal Sel, Jandarma Alay Komutanı Ali Yıldız, Elâzığ Müftüsü Selami Aydın, Harput Eğitim Merkezi Müdürü Turgut Tunç ve Elazığ Ticaret Borsası Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Vali Yırık; Ev sahibimiz Elâzığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a bu davetlerinden dolayı teşekkür ederim. Başsavcımız ile saygı ve sevgi içerisinde bir mesai yaptık, kendisinin engin insan sevgisi derin devlet anlayışı için kendisine teşekkür ederim. Önemli olan bir yerde kaldığı süre değil önemli olan bulunduğunuz yerde hoş sada bırakarak arkanızdan hayırla anılarak gitmektir. Başsavcımızın Elazığlı vatandaşlarımızın kalplerini kazandığına inanıyorum.

Başkan Dumandağ; Değerli Başsavcımız Osman Köse üç yıldan beri memleketimize hizmet vermektedir. Tayininin Sakarya’ya çıkması bizi üzmüştür. Memleketimizde güzel çalışmalara imza atan Başsavcımızın gitmesini istemezdik. Yeni görev yerinde başarılar dilerim.

Başsavcı Osman Köse; Elâzığ benim için çok değerli. Burada görev yaptığım süre içerisinde Elâzığ’ı sahiplendik, artık bizde bir Elazığlıyız. Tayinimin çıkması beni de çok üzmüştür. Bir büyüğümüz bunu güzel bir şekilde anlatmıştır onu da sizinle paylaşmak isterim. Eğer bir Hakim, Savcı görev yaptığı yerdeki Camilerde Sela okununca kulağını kabartıp kimin öldüğünü merak ediyorsa artık oradan gitme zamanı gelmiştir. Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ’ın bu nazik davetlerinden dolayı kendisine ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. İlimize yaptıkları değerli hizmetler anısına Elâzığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Başsavcı Osman Köse ve Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz’ e plaket takdim etti…